25 november 2023
Uitslag:
0 - 4

Afgelopen zaterdag speelde het eerste van AWC thuis tegen Sportlust ’46.

In de eerste helft, waarin Sportlust ’46 meer balbezit had, werden aan beide kanten weinig kansen gecreëerd.

Na een half uur scoorde Sportlust nog wel de 0-1 op een vrij gemakkelijke wijze. De aanvaller van Sportlust kon vanaf de rechterkant vrij aanleggen en liet de bal in de lange hoek hobbelen, waarbij de AWC-keeper niet geheel vrijuit ging. Net daarvoor had Sportlust ook nog de lat geraakt.

Na de rust was Bas Brussaard dichtbij de gelijkmaker, maar hij stuitte eerst op de doelman van Sportlust en in de rebound ging de bal over het doel. Een kwartier voor het eind countert Sportlust naar de 0-2 en knakte er iets bij de thuisploeg en kon Sportlust nog uitlopen naar 0-4. Over het algemeen een terechte nederlaag, maar verhinderde spelers en publiek niet om, op deze druilerige zaterdagavond, na de wedstrijd aan de Super Saturday party deel te nemen.

Een samenvatting van de wedstrijd, gemaakt door de cameramensen van Sportlust, is hier te vinden op Youtube: