AWC 1 morst punten

AWC – Hoogland: 2-2

Na de vorige week gewonnen periodetitel mocht AWC het op deze mooie zondag het opnemen tegen Hoogland.

Zonder een paar coronagevallen startte AWC met Ries Visser in de basis. AWC was de eerste helft de betere ploeg.

Kansen waren er voor Daan Pouwels via een knalhard schot welke de keeper maar net stopte. Ook waren Bas Brussaard en Jorn Reuvers er een paar keer dicht bij.

In de 33e minuut was het Bas Brussaard die netjes binnen schoot 1-0. In de 39e minuut kwam Hoogland op 1-1 na een corner. Ruststand 2-2.

In de tweede helft een mindere helft van AWC ze kwamen er maar moeizaam uit. Hoogland zette druk maar onze verdediging stond goed.

Na een mooie actie van Ries Visser kon Jorn Reuvers de 2-1 binnen schieten. Daarna probeerde AWC met counters eruit te komen maar de uitvoering was niet goed. Teveel balverlies was de oorzaak. Hoogland ging steeds beter spelen en kwam op 2-2. Hoogland bleef drukken maar onze achterhoede stond goed. AWC kreeg ook nog kansen via Daan Pouwels, die met een keihard schot, de lat raakte. Bas Brussard schoot uit een moeilijke hoek op de paal. Er zijn zo van die wedstrijden dat de bal er niet meer in wil, dit was er een van. Maar het resultaat 2-2 was terecht.