Datum wedstrijd:
4 mei 2024
Uitslag:
2 - 0

In een eenzijdige wedstrijd kan AWC slechts moeizaam de tegenstander op afstand houden. Toch weet de ploeg, door de versterkte verdediging, Sportlust lang van zich af te houden, tot de 45e minuut. Dan weet Mo Bendadi na een lange aanval met een geplaatst schot van afstand de bovenhoek te vinden buiten bereik van de degelijk keepende Tijn van de Groes.

Na de pauze komt AWC wat meer uit de stellingen, maar Sportlust blijft de bovenliggende partij. Na goede reddingen van de verdediging van AWC, weet Sportlust toch de 2-0 te scoren door een doelpunt van Redouan Hazzat in de 77e minuut. AWC en Sportlust wisselen nog flink door, maar de eindstand is en blijft 2-0 en voor AWC blijft er niets anders over dan in de laatste 3 wedstrijden nog punten te sprokkelen tegen hooggeplaatste tegenstanders.

Voor en na rust kreeg AWC een paar doelpuntrijke kansen, zag AWC coach Lodewijk de Kruif: “Maar we scoren niet. Het grote euvel dit seizoen. Niet dat we aanspraak maakten op de winst, maar valt er een balletje goed dan pak je hier misschien toch nog een punt.”