Slimme zet levert AWC 1 drie punten op

Sv AWC 1 – RKSV Halsteren 1: 1-0

Op deze zonnige zondag stond de wedstrijd tegen het altijd moeilijke Halsteren op het programma. De ploegen waren in evenwicht en er waren maar weinig kansen in de eerste helft. Halsteren mocht een vrije trap nemen buiten de zestien maar deze ging naast. Ook AWC kreeg via Jorn Reuvers een kansje maar Jorn kon er zijn voet net niet achter zetten. Zo verliep de eerste helft in 0-0.

De tweede helft een iets beter AWC wat meer aandrong maar dat nog niet leidde tot grote kansen. Halsteren scoorden wel, maar dit was buitenspel. Na een aantal wissels aan beide zijden zag je dat beide ploegen voor de winst gingen. Maar nog steeds geen doelpunten. In de blessuretijd was het Boy Visser die slim wegdraaide in de zestien. Zijn tegenstander hield hem vast en de scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Deze mogelijkheid liet Jorn Reuvers zich niet ontnemen en knalde de 1-0 binnen. De keeper zat er nog we aan, maar de bal was te hard. De vreugde was groot bij AWC. Alle spelers die op de bank zaten, vlogen het veld op om het doelpunt te vieren. Hierna vloot de scheidsrechter af. Een prima resultaat.