JO13-2 wint Wijchense derby

AWC JO13-2 – Woezik 13-1: 2-0

Video

Vanmorgen speelde AWC 13-2 de derby in de 1e klasse tegen Woezik 13-1. Het was ijzig koud, maar van de derby kregen de spelers het vanzelf warm.

Na een goed begin van Woezik, nam AWC de wedstrijd in handen. Dit resulteerde in een goede goal van Ties van Gemert. Na een eerste helft vol strijd zochten beide teams de kleedkamer op met een 1-0 ruststand.

Na de rust moest Woezik komen en kreeg AWC twee levensgrote kansen om uit te lopen. Helaas stond de keeper van Woezik iedere keer goed in de weg. Na een vrije trap van AWC besliste Benthe van der Zanden de wedstrijd door de bal die terug kwam van de lat tegen de touwen te schieten. Zij bracht de eindstand daarmee op 2-0 en zorgde er voor dat de drie punten konden worden bijgeschreven en dat er feest kon worden gevierd in de kleedkamer!