Datum wedstrijd:
25 februari 2024
Uitslag:
3 - 0

AWC speelde zondag thuis tegen Baronie uit Breda. De eerste wedstrijd – uit in Breda werd – met 1-0 verloren. Onze mannen waren gebrand om een goed resultaat neer te zetten. AWC ging vol in de aanval via de zijkanten door Bas Brussaard en Boy Visser. Echter tot hele goede voorzetten kwam het niet. Jorn Reuvers had het moeilijk tegen het centrale duo van Baronie. In de 44e minuut mocht Boy Visser een vrije trap nemen na een overtreding op Bas Brussaard. Boy legde de bal perfect op de inlopende Daan Pauwels, welke fraai met een volley scoorde 1-0(zie foto).

Baronie kreeg nog een kans maar Tijn van de Groes stond weer eens heel goed te keepen en redde prima. Daarmee was 1-0 ook de ruststand.

In de tweede helft probeerde Baronie verder naar voren te spelen maar echt gevaarlijk werden ze niet. Onze achterhoede stond goed. AWC kon counteren en kon in de 62e minuut 2-0 scoren uit een corner. Yoeri Hubers kon zijn hoofd tegen de bal krijgen.

AWC wisselde diverse keren in de tweede helft en in het veld kwamen in de 71e minuut Vinay en Bashir. Het spelbeeld bleef hetzelfde en uit een voorzet kon Bashir in de 83e minuut met de hak de 3-0 fraai binnen tikken. Later mocht Daan de Bruin nog in het veld komen voor de moegestreden Jorn Reuvers.

Gelukkig kon AWC drie punten bijschrijven!