Datum wedstrijd:
10 maart 2024
Uitslag:
1 - 2

Deze zondag mocht AWC afreizen naar Den Haag. Op het mooie sportpark Nieuw Hanenburg was Quick de tegenstander van AWC.

AWC vloog uit de startblokken, bij de eerste en enige hoekschop (in de zesde minuut) scoorde Idar Kramer meteen de 0-1. Enkele minuten later scoorde Boy Visser met een schitterend schot de 0-2!

Quick kreeg geleidelijk aan een veldoverwicht zonder tot echt grote kansen te komen. AWC stond tactisch sterk, ook in de tweede helft kwam Quick nauwelijks tot uitgespeelde kansen. In de 92e minuut scoorde Ricky van Mierlo met een schitterende volley de aansluitingstreffer.

Twee minuten later floot de scheidsrechter voor het eind. Een verdiende overwinning voor een moedig voetballend en hard strijdend AWC!

Tegen de Gelderlander zei trainer Lodewijk de Kruif: “De veertiende plek is de doelstelling, daar doet deze groep alles aan. Soms heb ik zelfs het gevoel dat er spelers geblesseerd kunnen raken op de trainingen, zo hard gaan ze tekeer. De vonken spatten er nog net niet vanaf.”