AWC walst over RKZVC heen!

AWC 1 – RKZVC 1: 6-0

Op deze prachtige najaar-dag speelde AWC tegen het laag geplaatste RKZVC. AWC speelde met Wiebe Veltmaat als vervanger voor de geblesseerde Nicky van de Groes. Dit deed Wiebe met verve.

De wedstrijd begint aftastend en beide teams moeten er even inkomen. Er waren niet veel kansen. AWC komt als eerste in het ritme en dat resulteert in de 15e minuut in de 1-0 van Jorn Reuvers, na een schot van Bas Brussard, in de rebound binnen geschoten. Daarna is er nog maar één team dat de wedstrijd regeert en dat is AWC. Met Daan Pauwels als grote man op het middenveld. Fren Stevens maakte de 2-0 in de 22e minuut na een prachtige voorzet van Boy Visser, welke erg goed speelde vandaag. Zo haalde we de rust.

De tweede helft begon AWC sterk en het werd in de 48e minuut 3-0 door Boy Visser met een prachtig schot uit een onmogelijke hoek. In de 51e minuut was het Youri Hubers die de 4-0 binnen knalde. AWC bleef doorgaan en het was Daan Pauwels die een vrije trap ineens binnen krulde. De keeper keek ernaar en kon niets doen.

Dan volgt er een periode van wissels, maar AWC blijft de bovenliggende partij. Lennart Nieuwenhuis voor Fren Stevens, Cas van der Wal en Jaap Jansen voor Daan Pauwels en Dennis Straten. In de 74e minuut kwamen Sam Jansen en Vinay Saltani erin voor Wiebe Veltmaat en Jorn Reuvers. Het sluitstuk is voor Lennart Nieuwenhuis, die van buiten de zestien met een verdekt schot in de hoek de eindstand van 6-0 op het scorebord zet. Onze aanvoerder vandaag was Sven Jansen.