Datum wedstrijd:
18 februari 2024
Uitslag:
1 - 0

In een wedstrijd met 2 verschillende gezichten verliest AWC zondag met 1 – 0 van de thuisploeg O.S.S. ’20. In de eerste helft domineert O.S.S. ’20, in de tweede helft AWC, dat ondanks twee strafschoppen toch niet tot scoren komt.

In een angstige eerste helft kan AWC zich slechts beperken tot verdedigen. Dat leidt dan ook tot de 1-0 voor OSS ‘ 20 in de 34e minuut door Arthur Gatsjatrian. De rust wordt bereikt met die tussenstand.

In de tweede helft tapt AWC uit een ander vaatje. De ploeg speelt met een andere opstelling, meer gericht op de aanval. Er worden onder andere twee verse buitenspelers ingebracht: Bas Brussaard en Bashir Donk. Dat resulteert in een aantrekkelijker spelbeeld.

AWC wil echter niet zonder punten terug naar Wijchen. Een bal op de lat van Bas Brussaard en dwingend veldspel laten ook de thuisploeg dat beseffen. Helaas komt AWC echter niet tot scoren, onder andere doordat zowel Daan Pauwels als Just Berends een strafschop missen. AWC blijft dan ook met een kater achter. In de komende wedstrijden moet AWC nu echt punten gaan pakken om de onderste regionen te verlaten.