30 maart 2024
Uitslag:
0 - 1

Zaterdag stond de thuiswedstrijd thuis tegen TOGB op de agenda. TOGB had net wat meer punten dan AWC en is “veilig” wat betreft nacompetitie, in tegenstelling tot AWC.

De wedstrijd ging in het begin op en neer met aan AWC zijde wat passes die niet aankwamen. Tot echt grote kansen kwam het niet. Opmerkelijk was de grove overtreding op Jorn Reuvers die de scheidsrechter met een gele kaart bestrafte. Jorn Reuvers moest daarna het veld geblesseerd verlaten.

Doelpunt TOGB

Na een schot op goal van TOGB wordt in de rebound de 0-1 binnen geschoten. Daarna wordt het einde van de eerste helft vervelend. Na een overtreding speelt een speler van TOGB eigen rechter en slaat een AWC speler, hierna ontstaat er een opstootje. De scheidsrechter gaf deze speler geel. Hierna floot hij direct voor de rust.

Tweede helft

De tweede helft zagen we een  aanvallend AWC en een goed verdedigend TOGB. TOGB counterde er op los maar onze keeper Tijn van de Groes liet weer eens zien een uitstekende keeper te zijn met enkele prachtige reddingen. De beste kans was voor TOGB: in de 72e minuut schoten zij uit een counter op de paal. TOGB kreeg een rode kaart na weer een charge op een AWC speler, Bas Brussaard. Met elf tegen tien kon AWC TOGB onder druk houden maar tot echte kansen kwam het niet en eindigde dit duel met een 0-1 nederlaag.