26 mei 2024
Uitslag:
1 - 4

Op de laatste competitiedag ontving AWC Meerssen op sportpark De Wijchert. Voor AWC was nacompetitie al zeker en Meerssen had niets meer te winnen.

Meerssen startte goed met verzorgd positiespel. AWC kwam er uit met lange ballen omdat de tegenstander goed stond. Toch was de eerste kans voor AWC in de 12e minuut kreeg Daan de Bruin een diepe bal op links welke hij afkapte en met rechts in de rechter hoek krulde, de paal stond echter in de weg. Hierna was het Meerssen wat wel de 0-1 scoorde met een lobje over onze keeper. Scoren is al het gehele seizoen het probleem van AWC, daar waar tegenstanders maar weinig kansen nodig hebben lukt het AWC moeilijk om het net te vinden. Meerssen was los en scoorde nog een keer nadat Tijn de bal niet vast kon houden na een hard schot en in de rebound scoorden ze 0-2 in de 22e minuut.

Meerssen ging door en het was weer Nino Everaers die zijn tweede scoorde met weer een lobje 0-3. Net voor rust mocht AWC via Dennis Straten wat terug doen: 1-3.

Tweede helft

In de tweede helft een aanvallender AWC met Daan Pauwels en Jorn Reuvers in het veld. AWC probeerde het wel maar kwam niet meer aan scoren toe. Meerssen scoorde in de 89e minuut wel de 1-4.

Aanstaande woensdag speelt AWC uit in de nacompetitie tegen Smitshoek uit Barendrecht om 20.00u. De return is op zaterdag 1 Juni om 14.00u uur op Sportpark de Wijchert.