AWC bekert een ronde verder

AWC 1 – SDV Barneveld 1: 2-0

AWC speelde vanavond de bekerwedstrijd tegen SDV Barneveld. AWC speelde met diverse invallers, o.a. Mels Langtang maakte zijn rentree na een blessure. De wedstrijd was rommelig van beide zijden en er waren veel ballen die niet aan kwamen. SDV kreeg in de eerste helft twee goede mogelijkheden maar konden deze niet benutten. AWC was succesvoller en het was Sven Jansen die een voorzet van Lennart Nieuwenhuis in de 22e minuut fraai binnen schoot 1-0. AWC bleef doorgaan en het was Wiebe Veltmaat die in de 39e minuut een corner binnen kopte 2-0. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft weer wat wissels en daar werd het spel niet beter van. AWC kreeg nog wel een aantal mogelijkheden maar kwam niet tot scoren. Ook lukte het SDV Barneveld niet om een geldig doelpunt te scoren omdat zei veelvuldig buitenspel stonden en ze hierover meerdere keren met de scheidsrechter in discussie gingen.