AWC JO15-1 vs Toernooi RKHVV

Datum wedstrijd:
9 september 2024
Uitslag:
0 - 0

OBW JO15-1 – sv AWC JO15-1 0-1

Na een pittige week, was er de afsluiting met een klein toernooi met 4×15 minuten spelen. Het was vooral om te kijken in hoeverre iedereen in staat is om te herstellen, fysiek en mentaal. Iedereen was netjes op tijd, dus we konden vol goede moed aan het toernooi beginnen. AWC startte met Guus in de goal, Tiebe, Mels, Jelle en Rein in de laatste linie. Op het middenveld stonden Kymo, Joey en Cas opgesteld en voorin mochten Dex, Mick en aanvoerder Rens beginnen. De groep gaf zelf een paar dingen aan waar rekening mee gehouden moest worden. Niet allemaal te hoog staan in alle situaties, de restverdediging checken, duels 100% aangaan en de omschakeling verzorgen. Als je dit niet had geweten, zou je denken dat ze totaal iets anders hadden aangegeven, want precies deze 4 aspecten waren niet in orde. Pas na een minuut of 10 kwam er meer rust in het spel en kort daarna maakte Mick met een vlammend schot met links de enige treffer van de wedstrijd. Heel veel meer kon er over deze wedstrijd niet gezegd worden.

RKHVV JO15-1 – sv AWC JO15-1 1-1

AWC startte met Guus in de goal, aanvoerder Fedde, Mels, Lukas en Rein in de laatste linie. Op het middenveld stonden Jort, Joey en Cas opgesteld en voorin mochten Mees, Mick en Rens het de tegenstander moeilijk gaan maken. In deze wedstrijd was er van begin af aan meer controle. Als de passzuiverheid beter was geweest, was het een eenvoudigere wedstrijd geworden. Na een overtreding op Joey (die daarvoor al eerder had kunnen schieten), mocht hij de penalty zelf nemen. Normaal is dat niet zo’n goed idee, maar hij schoot feilloos binnen. De wedstrijd had in de pocket moeten zijn, maar het te hoog staan en minder scherp ingrijpen kwamen weer de hoek om kijken. 1-1 Was de einduitslag. Een bijzondere vermelding voor Mees en Fedde, die echter heerlijk meespeelden alsof ze er al jaren speelde. Heel knap, want de meesten zijn toch 2 jaar ouder.

RKTVC JO15-1 – sv AWC JO15-1 1-0

Vooraf was al gezien dat het een technische ploeg was, dus dat de groenwitten er kort op zouden moeten zitten en fysiek de duels aan moesten gaan. Met Guus in de goal, Fedde, Jelle, Lukas en Tiebe achterin, Jort, Rens en Mees op het middenveld en Kymo, Dex en Mick in de voorste linie zou er fysiek ingekleund worden. Helaas kwam iedereen constant een stap tekort en ging het opbouwen van achteruit via de 3 en 4 ook niet zoals normaal verwacht worden. Dat de uitslag slechts 1-0 was, was een wonder en bovendien was het geen wereldwonder waartegen gespeeld werd.

ESA JO15-1 – sv AWC JO15-1 0-0

De laatste wedstrijd was om des keizers baard en dat was terug te zien. Met Guus in de goal, Tiebe, Jelle, Lukas en Rein in de laatste linie, Jort, Mels en Cas op het middenveld en Kymo, Joey en Dex in de voorhoede was de fut eruit. Tegen een heel matig team met een keeper die qua lengte net boven Mees uit kwam, zou er normaal eenvoudig een overwinning gepakt moeten kunnen worden. Maar 3 dagen achter elkaar voetballen, bleek nu te veel. Het was wel goed om weer extra speelminuten in de benen en hoofden te hebben. Daarnaast is het team weer even terug op aarde en kan het team mooi aan de verbeterpunten werken. En bovendien is het knap dat de zelfreflectie na het toernooi direct goed was, klasse, hier kunnen we mee aan de slag!

Aanwezig: Cas, Dex, Fedde (JO13-1) Guus, Jelle, Joey, Jort, Kymo, Lukas, Mees (JO13-1), Mels, Mick, Rein, Rens en Tiebe

Afwezig: Ayoub (privé), Mika (blessure), Siem (privé)