Datum wedstrijd:
8 september 2024
Uitslag:
0 - 0

In het Atik stadion van voetbalclub RBC Roosendaal, met een capaciteit van maar liefst 5000 plaatsen, speelde AWC zondag de derde wedstrijd van het seizoen. AWC had twee keer gewonnen tot nu toe, RBC kwam de eerste twee wedstrijden niet verder dan een gelijkspel.

Al na 4 minuten liep Youri Hubers  een enkelblessure op, en moest hij de wedstrijd direct verlaten. In de eerste 20 minuten speelt AWC verder de beste wedstrijd tot nu toe. Daarna komt RBC beter in het spel en krijgt een mooie kans uit een corner, die eindigt op de paal. De rust wordt bereikt met een 0-0 tussenstand.

Na de pauze komt RBC goed uit de kleedkamer en drukt AWC ver in de verdediging. Dat duurt de rest van de wedstrijd met een bal op de lat en een afgekeurd buitenspeldoelpunt. Na een schouderblessure  van een RBC speler, kan RBC niet meer wisselen en wordt de wedstrijd met een brilstand afgesloten.

Al met al, met twee gewonnen wedstrijden en nu één gelijkspel, een goede competitiestart voor het eerste van AWC.