Vacature vrijwilliger sponsorcommissie 

Relatiebeheerder sponsorcommissie

Ben je commercieel ingesteld en lijkt het je leuk om je in te zetten voor uitbreiding en behoud van het relatiebestand van AWC? 

Dan is de sponsorcommissie op zoek naar jou! 

Sponsorcommissie

De commissie houdt zich onder andere bezig met het genereren van financiële middelen, het ontwikkelen van tegenprestaties voor sponsoren en het onderhouden en uitbreiden van relaties op commercieel gebied. AWC is een groeiende en ambitieuze voetbalvereniging die altijd probeert voorop te lopen. Onze sportieve ambitie is het hoogst haalbare bereiken.

Als club vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zoeken we altijd naar de verbinding tussen kinderen, ouders, supporters, bedrijven en de gemeente. Daarnaast pakken wij graag een maatschappelijke rol in de regio, met als doel dat iedereen moet kunnen sporten. 

Ook op commercieel gebied hebben we de wens om op zakelijk vlak een prominente rol in de regio te spelen. Wij zoeken: Een positief ingesteld persoon die makkelijk met mensen omgaat en die de missie en visie van AWC

enthousiast over kan brengen. Je ziet het als een uitdaging om het relatiebestand van AWC verder uit te breiden.

Samen met de andere leden van de sponsorcommissie zorg jij ervoor dat de gemaakte afspraken worden uitgevoerd en dat club en relatie zo veel mogelijk uit de samenwerking halen. 

Taken:

  • Behouden en uitbreiden van het relatiebestand .
  • Bezoeken van (potentiële nieuwe) relaties.
  • Bewaken dat de gemaakte afspraken uitgevoerd worden (gedeelde verantwoordelijkheid).

Hoeveel tijd gaat je het kosten? 

Hoeveel (vrije) tijd het gaat kosten, bepaal je grotendeels zelf. Samen met de rest van de sponsorcommissie kom je maandelijks 1 keer bij elkaar om de lopende zaken te bespreken, waarbij de jaarplanning leidend is. 

Daarnaast ben je vrij om de nodige taken uit te voeren wanneer het jou past. De inschatting is dat je er ca. 2 uren per week mee bezig bent. 

Enthousiast geworden? Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de commerciële groei van AWC? Stuur dan een mail naar [email protected], bel 06-53664825 (Jos van Beek) of vul onderstaand formulier in!

Reageer op deze vacature!

Is dit iets voor jou? Of heb je vragen? Vul dan het formulier in, we nemen zsm contact met je op!

Naam(Vereist)
Niet verplicht, wel handig!
Het kan zijn dat je nu al vragen hebt: stel ze gerust!
Hoeft natuurlijk niet, maar als je al kunt uitleggen waarom je dit leuk vindt en wat je zelf “mee brengt” dan horen we dat graag!
Ben je al:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.