Datum wedstrijd:
3 maart 2024
Uitslag:
4 - 1

AWC heeft zondag verloren van Unitas uit Gorinchem met 4-1. In alweer een “6-punten wedstrijd”, Unitas is een directe concurrent in de strijd om de nacompetitie te ontlopen, kreeg AWC in de eerste helft de beste kansen. Na mislukte pogingen van Bas Brussaard en Just Berends kwam AWC toch, een beetje gelukkig, op 1-0 door Bas Brussaard. De linksback van Unitas speelde een kansloze eerste helft en werd regelmatig gepasseerd door Bas Brussaard.

De tweede helft ging AWC door met kansen creëren maar Boy Visser miste na een goede actie de kans op de 0-2. Toen scoorde, tegen de verhoudingen in, Ray Versluis de 1-1. Een (te ?) makkelijk gegeven penalty werd benut door Joey Lokasi: 2-1.

AWC ging de laatste 10 minuten vol op de aanval spelen. Het mistte helaas enkele kansen en werd genadeloos afgestraft door Unitas dat via Elmer de Vries en Jip Kegge uitliep naar een geflatteerde 4-1 overwinning.

AWC aanvoerder Just Berends tegen de Gelderlander na de wedstrijd: “Dit is een enorme domper, zeker omdat we voor rust veel kansen kregen.”