Kleding & verzekering

Kleding

Alle teams en spelers van AWC spelen in groen-wit gestreepte tenues van het merk Jako. De officiële AWC-tenues zijn alleen verkrijgbaar bij Sport met Snelders in Wijchen of te bestellen via onze webshop. Het is ten alle tijden verplicht om scheenbeschermers onder de sokken te dragen, zowel tijdens trainingen als in oefenwedstrijden en officiële duels.

Overleg met je trainer wat er nodig is, bijna al onze jeugdteams hebben een shirtsponsor, en dan is het vaak niet nodig om wedstrijdshirts aan te schaffen.

Verzekeringen

AWC heeft via de KNVB voor alle (spelende) leden een tweetal verzekeringen, namelijk een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering. Zie hier de informatie van de KNVB.

Bij ongevallen/incidenten moet altijd eerst de ‘eigen’ verzekering ingeschakeld worden. Keert deze gedeeltelijk of wellicht helemaal niet uit, dan kan men de collectieve verzekering van de KNVB inschakelen.

Indienen van schadeclaims loopt ten alle tijden via de secretaris van de vereniging en kun gemeld worden via [email protected].