Datum wedstrijd:
28 januari 2024
Uitslag:
0 - 0

AWC startte deze belangrijke wedstrijd tegen OJC met een gewijzigde 5-4-1 opstelling en Sven Jansen achter op het middenveld. AWC begon goed, speelde goed en gaf weinig kansen weg.

Er was geen vuiltje aan de lucht tot Daan Pauwels in de 30e minuut in de fout ging en daarvoor rood kreeg. Op de spaarzame momenten dat OJC gevaarlijk werd, stond Tijn van de Groes zijn mannetje. In de 2e helft werd Boy Visser gewisseld voor Vinay Saltani en na een uur kwam debutant Hilal Murt voor Bas Brussaard in het veld. Ondanks een ware belegering kwam OJC niet tot grote kansen. En een goed genomen vrije trap werd knap uit de kruising gehaald door Tijn van de Groes. In het laatste kwartier kon AWC zich weer een beetje onder de druk uit voetballen en kreeg zelfs weer enkele kansen met de beste voor Hilal Murt die op de lat schoot. Youri Hubers loste de moegestreden Jorn Reuvers af maar de wedstrijd eindigde zoals hij begon met 0-0.