Datum wedstrijd:
13 januari 2024
Uitslag:
6 - 0

In de eerste competitiewedstrijd na de winterpauze moest AWC uit tegen de nummer twee op de ranglijst. AWC begint met vertrouwen, maar al in de zevende minuut komt Barendrecht op voorsprong. Daarna is het voornamelijk de thuisclub die de wedstrijd beheerst. Door een te slappe terugspeelbal van AWC wordt het voor de rust ook 2-0. Na de rust hetzelfde spelbeeld. Barendrecht valt aan en AWC kan alleen maar achteruit. Op een spaarzaam kansje na voor AWC loopt Barendrecht met nog vier doelunten verder uit. Vermeldenswaard verder nog een gele kaart voor Barendrecht en negen wissels in de tweede helft.

Op de overwinning van 6-0 valt weinig af te dingen. AWC moet volgende week thuis de opgelopen klap proberen weg te werken door een goede wedstrijd neer te zetten tegen Blauw Geel.