Vacature commissieleden communicatie

Teksten schrijven of design jouw ding? Kom helpen!

Heb jij passie voor voetbal en wil je deze met iedereen delen? Ben je een student communicatie en wil je naast je studie werkervaring op je cv kunnen zetten? Of heb je een communicatie-achtergrond en ben je maatschappelijk betrokken? Of is Social gewoon helemaal jouw ding? Dan hebben wij diverse leuke vrijwilligersfuncties voor je! Wij zoeken namelijk meerdere personen voor onze commissie Communicatie.

Wat moet er gebeuren?

Social media

Het maken van plaatjes voor social media, het schrijven van tekstjes bij de posts en het wekelijks plaatsen van content op Instagram (wat automatisch wordt doorgeplaatst op Facebook).

Teksten voor op de website en nieuwsbrief

Het schrijven en redigeren van artikelen voor op de website en in de nieuwsbrief. Van nieuws over de vereniging tot het redigeren en online plaatsen van wedstrijdverslagen. Daarnaast zoeken we ook mensen die tekstjes schrijven voor ons digitaal magazine de Groen Witte, dat 3 à 4x per jaar verschijnt.

Per wanneer zoeken jullie iemand?

Per direct. De commissie is op dit moment onderbemenst en wil daarom graag snel meer leden. Maar ook als je zegt: “ik heb pas over drie maanden tijd” zeggen we natuurlijk geen nee.

Hoeveel tijd kost dit?

Hoeveel tijd dit kost is helemaal afhankelijk van de taak die je wil vervullen én hoeveel tijd jij beschikbaar hebt.

Reageer op deze vacature!

Is dit iets voor jou? Of heb je vragen? Vul dan het formulier in, we nemen zsm contact met je op!

Naam(Vereist)
Niet verplicht, wel handig!
Het kan zijn dat je nu al vragen hebt: stel ze gerust!
Hoeft natuurlijk niet, maar als je al kunt uitleggen waarom je dit leuk vindt en wat je zelf “mee brengt” dan horen we dat graag!
Ben je al:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.