AWC 1 bereikt tweede ronde nacompetitie

In de eerste helft begint onze tegenstander in de eerste ronde RKAVV met hetzelfde aanvalsspel als in de eerste wedstrijd. Deze keer is AWC eerder bij de les en heeft lering getrokken uit de 1e wedstrijd. Op enkele momenten na, met mogelijkheden voor elk team, blijft AWC de bovenliggende partij.

In de tweede helft komt RKAVV, min of meer tegen de verhouding in, op 1-0 door Yani Bouras, maar vanaf de aftrap scoort Bas Brussaard met een mooie goal de verdiende 1-1.

In de 62e minuut ziet Yani Bouras de rode kaart na een gevaarlijke overtreding op Job van de Groes.

Met nog twee gele kaarten voor RKAVV krijgt Edwin Agyare een mooie kans op 2-1. Zover komt het echter niet en AWC blijft jagen op de winnende. AWC wisselt, maar boet  niet in op kwaliteit.

De apotheose is in de 90e minuut als Lennart Nieuwenhuis met een fantastische krulbal de bal in de kruising laat binnenvallen. Na nog enkele hectische minuten is de winst binnen en speelt AWC in de 2e ronde van de nacompetitie een thuis- en uitwedstrijd (8 en 11 juni) tegen de Baronie uit Breda.