AWC verliest thuis van Silvolde

AWC speelde gisteren op een natte zondag tegen het lag geklasseerde Silvolde wat deze week bekend maakte dat ze stoppen met spelen in deze klasse maar er wel vol voor wilde gaan om waardig afscheid te nemen.

AWC begon goed aan de wedstrijd, ze speelden zonder diverse vaste basisspelers. Er waren prima kansen maar de keeper van Silvolde stond prima te keepen. Silvolde kwam beter in de wedstrijd en scoorde in de 22e minuut de 0-1. De middenvelders van Silvolde konden diverse keren de bal goed aannemen en door spelen naar de spitsen wat in de 33e minuut leidden tot de 0-2. AWC probeerde het wel maar het natte veld werkte niet echt mee voor aanvallend voetbal. Ruststand 0-2.

Na de rust een aanvallend AWC dat probeerde kansen te creëren maar dat lukte niet echt tegen een stug verdedigend Silvolde. Lennart kreeg de bal aangespeeld door Job van de Groes en Lennart kapte slim weg naar binnen en knalde de bal in de linkerhoek 1-2. Het begin van de stormloop zou je zeggen. Maar AWC voetbalde moeilijk. Veel foute passes en slordig voetbal waren het geval. In de 83e minuut een toevals schot van Silvolde bracht de stand op 1-3. AWC zette hierna nog aan en kwam op 2-3 door Jorn Reuvers, die het heel moeilijk had met de centrale mannen van Silvolde.