Bestuur

Het bestuur van sv AWC bestaat uit de volgende mensen:

Voorzitter: Guido Ronnes

Sinds november 2023 is Guido Ronnes voorzitter van AWC. Samen met het bestuur, de leden, de vrijwilligers, de sponsors en alle vrijwilligers zet hij/zij zich in om sv AWC als voetbal- en familieclub verder te versterken. Het motto ‘Samen één, samen beter’ biedt mogelijkheden om een vereniging te worden waar het fijn is om bij betrokken te zijn en actief voor te worden en te blijven. Dit spreekt hem aan en motiveert om een steentje bij te dragen.

Guido is bereikbaar op [email protected].

Secretaris: Gerhard Coenders

Gerhard Coenders is al lang betrokken bij AWC. Sinds 8 november 2021 is hij het bestuur toegetreden als secretaris. Gerhard is te bereiken via [email protected].

Voetbalzaken: Guus van Schijndel

Guus van Schijndel werd in november 2015 bestuurslid voetbalzaken bij AWC. In deze rol wil hij ervoor zorgen dat ‘de voetbaldieren’ (alle trainers en coaches) de ambities kunnen realiseren die in het club- en voetbalplan staan beschreven. Hij hoopt nieuwe energie in de club te kunnen mobiliseren zodat meer mensen zich gaan inzetten waarbij AWC kiest voor kwaliteit en waar voetbal centraal staat. Want trainers/coaches maken spelers beter, betere spelers maken een team beter en betere teams maken de club beter!

Na een actieve loopbaan als voetballer langs clubs als BSC Roosendaal, Wilhelmina Den Bosch, Willem II Tilburg, NAC Breda, Leones en AWC is Guus in 2003 begonnen als coördinator bij de F-pupillen toen zijn zoon Laurens bij AWC ging voetballen. Sinds 2008 is hij coördinator van alle pupillen geweest, van de mini’s t/m de D-pupillen. Guus is bereikbaar via [email protected].

Penningmeester: Xander Notté

Xander Notté, 42 jaar oud en woonachtig in Wijchen met zijn vriendin en kinderen, heeft zijn wortels in Nijmegen. Na een voetbalcarrière die begon bij RKSV Brakkenstein en via Union, Trekvogels en Orion liep, werd hij in 2016/2017 trainer bij AWC. Hij startte als trainer van de mini’s/JO7 en is momenteel actief als trainer van de JO9, waar hij ook de technische coördinatie voor zijn rekening neemt, naast het supporteren voor de JO13.

Met een achtergrond in bedrijfseconomie en bijna 20 jaar ervaring bij een grote financiële instelling, neemt Notté nu de rol van penningmeester in het dagelijks bestuur van AWC op zich. Hij ziet ernaar uit om samen met de betrokken vrijwilligers en supporters van AWC de club te dienen in deze nieuwe functie.

Je kunt Xander bereiken via [email protected].

Sponsoring: Jos van Beek

Jos van Beek 53 jaar Woonachtig in Wijchen samen met zijn vrouw zoon, dochter en 2 bonus dochters. In het dagelijks leven vestigingsmanager van Lijo Security en Akugo Branddetectiebedrijf.

Als betrokken ouder van een voetballende zoon zet hij zich graag in voor AWC. Een vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers en daarom is Jos erg blij dat hij de club kan ondersteunen in zijn functie. In het bestuur zet hij zich in voor sponsorzaken.

Je kunt Jos mailen via [email protected].

Algemene zaken: Fred Thannhauser

Fred Thannhauser is binnen het bestuur algemeen lid. Na allerlei omzwervingen binnen de jeugdafdeling (zoals vader van voetballende zonen, jeugdleider en voorzitter van de jeugdcommissie en technische commissie) is Fred al jaren lid van het bestuur. Eerst was hij vele jaren actief als bestuurslid technische zaken, vervolgens als secretaris en sinds de algemene vergadering van 8 november 2021 algemeen lid. Fred is te benaderen voor allerlei hand- en spandiensten en te bereiken via [email protected].

Communicatie: Joost de Valk

Joost de Valk is 42 jaar oud en woont met zijn vrouw en vier kinderen op een steenworp van AWC. Als trainer is hij samen met penningmeester Xander betrokken bij de JO9, waar hij de organisatorische coördinatie ook van op zich neemt. Vanuit die rol zit hij dan ook bij de Technische Commissie vergaderingen.

In 2021 verkochten Joost en zijn vrouw het door hen opgerichte bedrijf Yoast in Wijchen. Joost is een marketeer én developer, die dan ook graag sleutelt aan de website van o.a. AWC. Joost is bereikbaar via [email protected].

Accommodatie: Jeroen Pots

Jeroen Pots, 46 jaar, gelukkig getrouwd met Desiree en trotse vader van Jonas, Felix en Silvijn. Jeroen werkt bij Athlon, een grote autoleasemaatschappij.​​​​​​​ Jeroen is ook gestart als trainer en heeft al zijn zoons mogen trainen. Daarnaast kwam hij in coördinerende rollen terecht en is hij een aantal jaren lid geweest van de Technische Commissie. Sinds het seizoen 2023-2024 is hij geen trainer meer en kwam er tijd vrij voor andere zaken.

Jeroen over de accommodatie: “Mijn doel is om een accommodatie te realiseren waar iedereen trots op is, die past bij ons prachtige sportpark en die duurzaam en toekomstbestendig is.”

Jeroen is bereikbaar via [email protected].

Vrijwilligerswerk: Hans Velvis

Hans Velvis, 68 jaar, woonachtig in Wijchen samen met zijn partner. Hans is vader van drie kinderen, 2 dochters en een zoon. Trotse opa van 3 kleinzoons. Hans is met name werkzaam geweest als schoolleider binnen verschillende basisscholen in Wijchen. De laatste jaren tot zijn pensionering in 2024 was hij werkzaam op de Trinoom in Kerkeveld/Huurlingsedam.

AWC ligt hem dicht na aan het hart. Zelf is hij jarenlang voetballend lid geweest in zijn jonge jaren vanaf
1974. Zoon Mans is voordat hij naar de voetbalschool van NEC vertrok ook jarenlang lid geweest. Hans wil zich als bestuurslid vooral inzetten om het vrijwilligerswerk binnen AWC van nieuwe
impulsen te voorzien. Hans is te bereiken via [email protected].

Foto van het bestuur van sv AWC
Het bestuur, met uitzondering van Xander Notté en Jeroen Pots.