Contributie seizoen 2024-2025

Met ingang van het seizoen 2024-2025 is de contributie van AWC verlaagd en versimpeld. De borgstelling, inschrijfkosten, selectiekosten en kaderkorting zijn afgeschaft, bij overschrijvingen van andere verenigingen brengen we alleen de kosten in rekening die de KNVB aan ons doorrekent.

Soort lidmaatschapContributie per jaar
Mini’s – O7€ 125,-
Pupil – O8 t/m O11€ 175,-
Junior – O12 t/m O19€ 225,-
Senior – O23 en ouder€ 250,-
Recreanten / Walking voetbal€ 60,-
Donateur€ 50,-
Contributie voetbalseizoen 2024/2025

Is de contributie te hoog voor je?

Is je inkomen niet zo hoog en de contributie zo hoog dat jij of je kind dan niet kan voetballen? Dat willen we natuurlijk voorkomen. Gelukkig zijn er allerlei regelingen om je te helpen! De KNVB heeft een hele mooie voorzieningenwijzer. Als je deze invult, helpt de tool je alle regelingen te vinden waar je recht op zou kunnen hebben, voor zowel kinderen als volwassenen.

Kom je hier niet uit? Neem dan contact op met onze penningmeester Xander Notté. Xander is ook onze FCP, ofwel Financieel Contact Persoon. Hij helpt je graag om in contact te komen met hulporganisaties, wanneer je de contributie wel wil maar niet kan betalen. Bijvoorbeeld met het invullen van de vragenlijst voor het aanvragen hulp bij deze organisaties.

Familiekorting

Voor families heeft AWC een kortingsregeling:

  1. Op het tweede kind in een gezin dat lid wordt van AWC krijg je een korting van 25%.
  2. Het derde en verdere kinderen krijgen een contributiekorting van 50%.

Korting bij later lid worden

De contributie wordt naar rato verrekend op het moment dat een nieuw lid zich inschrijft:

InschrijfperiodeTe betalen contributie
juli t/m september 100% 
oktober t/m december 75%
januari t/m maart50% 
april t/m juni25%

Heb je vragen over de contributie?

Met ingang van het seizoen 2024/2025 werkt AWC samen met NIKKI. NIKKI helpt en ondersteunt ons bij het innen en verwerken van de contributie. Je vindt hier meer informatie over: de samenwerking met NIKKI, heb je daarna nog andere vragen? Neem dan contact op met NIKKI.

Speciale regeling bij langdurige blessures

Indien je door een blessure tenminste een half seizoen niet hebt kunnen spelen, dan kun je aan het einde van het seizoen een verzoek insturen om een gedeelte van de betaalde contributie terug te ontvangen. Neem daarvoor contact op met [email protected].